Lugn och harmoni-bloggen

Dans för mig


skrivet den 20 okt av Admin, klockan:08:11
Jag har många fritidsintressen men det finns ett intresse speciellt som jag lägger ner väldigt mycket tid och ork på och det är nämligen dans. Dans är allt för mig. Det är socialt men det är också min dos av den dagliga motionen som jag behöver. Jag tränar ofta och gärna och dans är den perfekta träningen för mig både fysiskt men även psykiskt. Det är något som får mig att må bra. Har jag haft en bra dag så dansar jag som bara den därför att jag är glad och har jag haft en dålig dag så dansar jag för att glömma det och för att bli glad. Så dans för mig är rehabilitering. Det är för mig både en rehabilitering för min kropp men även för min själ och jag önskar att alla kunde hitta något att göra som gör de så lyckliga som dans gör mig lycklig.

Just nu värderat 2.6 av 27 människor

  • Currently 2,555556/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt